Bemutatkozások

Memon Katalin profilkép

Elnök: Memon Katalin

2017-ben lettem az Egyesület tagja. Egy ismerősön keresztül megismertem a célkitűzéseit, és úgy éreztem, hogy azokkal azonosulni tudok. Jelenleg az Egyesület elnöke vagyok. Fő feladatköröm a pályázatírás, amivel megteremtjük a működésünkhöz szükséges forrásokat. A világjárvánnyal, gazdasági válsággal terhelt időszakban továbbra is aktívak vagyunk és megtaláltuk a módját, hogy tevékenységünket folytatni tudjuk. 

Bodor Éva profilkép

Elnökhelyettes: Bodor Éva

2017 óta vagyok az Egyesület tagja. Egy barátnőm révén szereztem tudomást az Egyesületről. Mindig szerettem segíteni az elesetteken, éppen ezért éreztem, hogy itt a helyem. Korábban programozóként dolgoztam, már nyugdíjas vagyok. Az adományozással kapcsolatos feladatokat látom el.

Kövesné Sólyom Mária profilkép

Pénzügyi előadó: Kövesné Sólyom Mária

2018 óta vagyok az Egyesület tagja. Egy régi barát mesélt a WIZO tevékenységéről és úgy éreztem, segítségére lehetek ennek a csapatnak. 2020 óta vagyok vezetőségi tag, ahol a pénzügyekkel foglalkozom, kihasználva a több évtizedes pénzügyi tapasztalatomat.

Pintér Andrea profilkép

Elnökhelyettes: Pintér Istvánné

Izrael iránti határtalan szeretetem, valamint a Külkereskedelmi Főiskolán szerzett felsőfokú német és angol nyelvtudásomnak köszönhetem a felkérést a WIZO Hungary elnökhelyettesi posztjára, 2007-ben, majdnem 15 évvel ezelőtt. 
Elsődleges feladatom volt a World WIZO vezetőségével és az 50 tagország képviselőivel tartani a kapcsolatot német vagy angol nyelven, fordítani az információkat és tevékenyen részt venni az aktuális konferenciákon, amit nagy örömmel végeztem és végzek a mai napig is.
Emellett önkéntesként, lehetőség szerint, szervezésben és fizikailag is részt veszek a csapatmunkában, WIZO bazárok lebonyolításában, adománygyűjtésben és bármely egyéb WIZO programban.
A közös tervek és célok megvalósítása egy összetartó baráti közösséggé kovácsolta és kovácsolja Egyesületünket, ami remélhetőleg így is marad, és fiatalabb önkéntesekkel bővül.

Várhegyi Andrea profilkép

Kultúrális kapcsolatok: Gárdos Péterné

Álmaim netovábbja vált valóra, amikor 1971-ben újságíró gyakornok lettem egy üzemi lapnál. Sokat dolgoztam és tanultam azért, hogy megálljam a helyem a pályán. Élveztem majd minden napját. A szamárlétrán haladva néhány év múlva már az akkori Népszava, majd később a Magyar Nemzet munkatársa voltam. Ezzel párhuzamosan kipróbáltam magam a hangsúlyozottan akkori Magyar Rádióban. Több műsorban dolgoztam riporterként, vagy 30 éven át. Megkóstoltam a televíziós munkát is, de önkritikai okból nem gondoltam képernyős munkára. A WIZO-hoz Vadas Vera révén kerültem. Egy közös ausztriai és olaszországi hivatalos úton megkérdezte, miért nem vagyok közöttük. Szót fogadtam. Itt vagyok. Boldogan szervezem kulturális életünk egy szeletét. Teszem ezt a jövőben is, ha igényt tart rá az egyesület.